torstai 27. helmikuuta 2020

Sukka-Finlandia: Etappi 5, luova sarja

kattia kanssa, lumi karmitsa, sukka-finlandia

Etapilla 5 oli mukana myös luova sarja ja oli niin ihanat kisukat, että en voinut vastustaa sukkien sukkien tekoa. Ensin päätin neuloa sukat ohuemmasta Dropsin Fabelista, mutta aika pian alkoi tuntua siltä, että ne sukat eivät halunneet millään valmistua ja niinpä hylkäsin sen suunnitelman. Seiskaveikkaa kotoa löytyy heti useampi kerä ja kun sain päätettyä kahdesta väriyhdistelmästä tälläkertaa mieleisemmän, niin johan alkoi sukkaa syntyä. Resoriksi neuloin tummanruskealla valepalmikkoa ja vaalean sinisen kautta pohjaväriksi laitoin vaalean ruskeaa. Kylläpäs muuten tuntui paksulta puikot ja lanka kisojen ohuempien sukkien jälkeen. 

Kisavaatimuksena oli ainoastaan että vähintään yhden kissanpään olisi oltava sukassa mukana, ja nämä sukathan sen ehdon täyttävät. Varteen taakse otin osan alkuperäisessä mallissa olevasta kuviosta ja sen ja pään kuvion yhdistämällä sain sopivasti 48 silmukalle sopivan mallin.Resorissa tosin oli 50 silmukkaa, josta kavensin kaksi silmukkaa pois ensimmäisellä kierroksella resorin jälkeen. Kissan kasvot ja varren takaosa on kirjoneuletta ja rusetti on tehty silmukoita jäljentämällä, kuten myös värit kissan kasvoissa.
Itse tykkäsin kyllä kovasti alkuperäisestä ohjeesta, täältä löydät Kattia kanssa kisasukkani ja hyvin sopii kissalle myös rusetti. Pitäneepäs laittaa omat muistiin panot talteen, jos vaikka joskus tekee mieli neuloa nämäkin sukat uudestaan jossain muodossa.
Huomenna olisi sitten kisan viimeisen kilpailu etapin vuoro, nyt jännityksellä sitä odottelemaan.
Malli: Muokattu Lumi Karmitsan Kattia kanssa mallista
Lanka: Novitan 7-veljestä
Puikot: 3,5mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!