maanantai 10. helmikuuta 2020

Sukka-Finlandia 2020: Etappi 4, Laura

sukka-finlandia, laura, sari norlund, palmikkosukatPerjantaina käynnistyi jo neljäs etappi Sukka-Finlandian parissa. Kisan sukkamallit ovat kyllä olleet upeita, niissä on päässyt haastamaan itseään ja oppimaan samalla uusia tekniikoita ja pettymys ei ollut tämänkään etapin sukkapari. Sähköpostiin kilahti jälleen uusi upea sukkaohje. Tällä kertaa mallina on Sari Norlundin Laura. Sukissa kiemurtelee paljon pikkupalmikoita ja kierrettyjä silmukoita, siinäpäs olisi viikonlopun ajaksi neulottavaa.
Langaksi olin valinnut etukäteen harmaan Adlibriksen Socki Finen ja sillä lähdin sitten silmukoita luomaan. Ajattelin neuloa molemmat samaan aikaan ja resori edistyi mukavan vauhdikkaasti. Kun sitten oli aika aloittaa palmikot niin huomasin, että olin kuitenkin luonut toiseen sukkaan neljä silmukkaa liian vähän. Sekös harmitti kyllä paljon. Kovasti kuitenkin houkutti päästä palmikoita jo tekemään, niinpä jätin liian pienen resorin odottamaan purkua ja uudelleen aloitusta. Jatkoin sitten neulontaa yksi sukka kerrallaan.     
                                                               
 Perjantai-iltana sain ensimmäisestä sukasta ensimmäisen mallikerran tehtyä, ennen kuin Nukkumatti kutsui. Lauantaiaamuna sukkien neulominen jatkui ja syntymäpäiväkekkereistä, pudonneista silmukoista, huomion herpaantumisen seuranneesta palmikoiden väärinpäin kääntämisestä seuranneista purkamisista ja uudelleen tekemisistä huolimatta, ensimmäinen sukka valmistui kuin valmistuikin. Toinenkin sukka ehti samaan vaiheeseen kuin ensimmäinen, edellisenä iltana. Sunnuntaina oli tarkoitus saada sukat valmiiksi, mutta yhteen soittoon ei niitäkään kyllä ehtinyt neulomaan vaan välillä piti hoitaa myös arkisia asioita. Niinpä aamulla itselleni asettama optimistinen arvio sukkien valmistumisesta viideksi ei ihan pitänyt vaan niiden valmistuminen venyikin lähes ilta yhdeksään. Sukat jäivät omaan jalkaan hieman pieneksi, mutta käyttäjä niillekin on jo valmiiksi mietittynä. Siinä Voice Of Finlandia samalla seuraten sain sukat pääteltyä, kuvattua ja kuvat lähtettyä. Aamusella tulostaulukosta sitten selvisi, että tällä etapille maaliin saavuttiin sijoituksella 46. Nopeasti on tämä kisa vierähtänut, neljä etappia jo takana ja kaksi vielä edessä, luvassa on myös naistenpäivänä julkaistava bonusmalli.
                                                                              Ensi sunnuntaita ja seuraavaa ohjetta odottellaan!Malli: Laura, Sari Norlund
Lanka: Adlibriksen Socki Fine Medium Grey Melange
Puikot: 2,5mm:n pyöröt
Koko: 36-37

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!