maanantai 20. tammikuuta 2020

Sukka-FInlandia 2020: Etappi 2, Ihana valo

Perjantaina Etappi kakkosen ohjeen oli määrä kilahtaa sähköpostiin neljältä. Nyt olin jo hieman valmistautunut, ruoka oli syöty ja langatkin valittu valmiiksi. Sitten kello tuli neljä ja pääsin tutustumaan Tiia Niemen Ihana valo nimiseen malliin.
 
Hmm...luvassa olisi siis intarsiaa suljettuna neuleena. Jälleen pääsisin uuden opetteluun. Alkuvaikeuksien jälkeen ja hyvien ohjeiden kera se aloikin sujumaan jo paremmin. Kovin hidasta se vain oli, kun sitä ei ole tottunut tekemään. Tätä täytyy kyllä ehdottomasti vielä joskus myöhemmin harjoitella lisää.
 Enpä siinä jaksanutkaan illalla muuta kuin aloittaa ja opetella hieman Intarsiaa kun nukkumatti jo kutsui. Koska kärkisijat eivät tavoitteena ollut, niin ei muuta kuin nukkumaan ja aamulla sitten jatkamaan.
Kun pienimmät oli syötetty ja puettu, niin pääsin jälleen neuletta jatkamaan. Ja koska aiemmin oli jo sovittu reissu Ikeaan ja muihin kauppoihin niin neulomus seilasi autossa mukana ja aina välillä sai rivin, kaksi neuloa matkalla seuraavaan paikkaan. Eipä siis sukat valmistunut vielä lauantainakaan. Komeita sukkia jo valmistuneista sai kyllä jo ihailla silloin. Sunnuntai iltana sain sukat valmiiksi ja selvisin näillä sukilla peräti viidenkymmenen nopeimman joukkoon.
 Yleensä neulon paksummilla langoilla ja puikoilla ja niihin tottuminen minulla näkyy myös käsialassa, mutta ehkäpä jo kisan lopulla käsialakin tuosta on jo enemmän tasoittunut. Viimeistely onneksi auttaa neuleen tasoittumisessa. Lankana minulla näissä oli Adlibriksen Socki fine ja Dropsin Fabel, puikko kooksi valitsin 2,25mm:n pyöröpuikot. Näillä valinnoilla ja minun käsialalla sukat sujahtivat hyvin koon 39 jalkaan.
Sitten taas odottelemaan seuraavan etapin alkua ja uutta ohjetta.

Malli: Tiia Niemen Ihana valo
Langat: Create with Adlibris Socki Fine, Drops Fabel Print
Puikot: 2,25mm pyöröpuikot
Koko: n. 39Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!