maanantai 13. tammikuuta 2020

Sukka-Finlandia 2020: Etappi 1, Ingrid sukat

Joulun alla näkyi Facebookissa ilmoituksia Sukka-Finlandian starttaamisesta vuodenvaihteen jälkeen. Ja se jo herätti hieman kiinnostusta,että mikähän kumma se tällainen tapahtuma oli. Lisää mielenkiintoa lisäsi pikkuhiljaa lämppärisukista putkahtelevat kuvat. Vieläkin jäin miettimään että olisi kyllä mielenkiintoista osallistua mukaan jälleen yhteen yhteisneulontaan. Tätä mietin aina välillä ja niin ilmottautuminen vain venyi ja venyi ja kun itse kisan starttipäivänä vihdoin tein päätöksen että kyllä tahdon lähteä mukaan, en niinkään välttämättä kisailumielessä kun hieman olin jo myöhässä aloituksesta. Kannatusmielessä ja itsensä haastamismielessä sitten osallistuin kisaan.
Jos joku ei vielä tiedä, niin Sukka-Finlandia starttasi loppiaisena 6.1.2020 ja päättyy Naistenpäivänä 8.3.2020. Tuona aikana kisailijat saavat yksi kerrallaan sukkien ohjeen, joita sitten neulotaan, kuka kilpailumielessä ja kuka hieman rauhallisempaan tahtiin ja raportoidaan valmiista työstä. Kisaan voi ilmottautua koko kisan voimassaolo ajan ja saada näin ollen upeita uusia sukkamalleja itse kisan sääntöihin, ilmottautumiseen sekä muihin tietoihin voit tutustua Sukka-Finlandian sivuilta.

 Etappi 1


Kisapäivän iltapäivällä ilmottauduin mukaan ja juuri nukkumaan mennessä sähköpostiin kilahti lämmittelysukkien sekä Etappi 1:n sukkien ohjeet. Hieman niitä ihailtuani päätin kuitenkin sitten jättää itse aloituksen ja ylipäätänsä sopivien lankojen etsimisen aamuun. Päätin jättää lämppärisukkien teon ensimmäisten kisasukkien jälkeen.
Aamusella siinä lastenhoidon lomassa etsiskelin sopivan langan sekä puikot ja ei muuta kuin hommiin. Langaksi valikoitui vuosia lankalaatikossa vuoroaan odotellut Novitan Nalle-lanka, joka sisältää myös jalkoja hellivää aloeveraa ja jojoba-öljyä.  Pyöröpuikoilla edettiin tämä etappi ja näin ollen molemmat sukat tulivat valmiiksi yhtä aikaa.

Kisan ensimmäiset kilpailusukat on suunnitellut Niina Lehtinen ja mallin nimi on Ingrid, niissä pienet palmikot kiemustelevat kauniisti vartta pitkin jalkapöydälle. Ihana malli oli neuloa. Mukava oli samalla seurata someen putkahtelevia kuvia jo valmiista kisasukista. Itse pääsin maaliin 8.päivä ja sijoitus oli nipin napin sadan joukossa ja mikä parasta sain itselleni uudet ja mukavat unisukat.


Malli: Niina Laitisen Ingrid
Lanka: Novita Nalle-aloevera
Puikot: 3mm:n pyöröpuikot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!