perjantai 7. tammikuuta 2022

Iloa ja onnea vuodelle 2022!! Sekä Tuutilullaa-lapaset

Niin se vain vuosi vaihtui jälleen ja haluankin toivottaa kaikille lukijoilleni oikein ihanaa ja onnellista vuotta 2022!! Meillä vuosi vaihtui leppoisasti lasten flunssaa hoidellessa, muutama rakettikin tuli ammuttua, mutta vuoden vaihtuessa ei kyllä juuri moni silmäpari enää valvonut odottamassa vuoden vaihtumista. Joulukin sujui oikein mukavasti ja olipa pukki muistanut myös minua parilla käsityöaiheisella paketilla =)

Syksyllä halusin ilahduttaa ystäväni lapsia ja pienen salapoliisityön perusteella kävi ilmi, että lapaset voisivat olla tarpeen ja samalla selvisi hieman myös saajien mieluisia värejä. Ajattelin että Lumi Karmitsan kolmannesta kirjasta Villit vanttuut & vallattomat villasukat 3 voisi löytyä juuri jotain sopivaa. Näinhän kävikin ja puikoille pääsi Tuutilullaa lapaset.

 Koska malli on kuitenkin kirjoitettu aikuisen käteen niin sen suuremmin malliin kajoamatta päätin neuloa lapaset 2,00mm:n puikoilla, jolloin lapanen istui hyvin noin kymmenen vuotiaan käteen. Ohjetta oli hyvä ja helppo seurata, kunhan vain pysyi oikealla rivillä kaaviossa ja kyllä jossain vaiheessa mietin että olisin ehkä päässyt helpommalla jos olisin korvannut kämmen puolen kissankuvan jollain yksinkertaisella kuviolla. Mutta onneksi se ajatus meni menojaan ja lapasten valmistuessa oli mukava seurata kissojen "syntymistä".

  Kokeilussa minulla oli ensimmäistä kertaa myös Zingin 15cm:n lyhyemmät puikot ja kunhan niihin tottui niin niillähän olikin oikein kätevä neuloa, ja ovat kyllä aivan omiaan ainakin lasten neuleiden neulomiseen. Pitäsi vielä niitäkin hankkia jossain vaiheessa parit erikokoiset lisää.Lapasista tuli aivan ihastuttavat ja saajatkin olivat kuulemani mukaan oikein tyytyväisiä niihin. 

Lumi Karmitsa, Tuutilullaa, villit vanttuut & vallattomat villasukat 3, tilkkuja ja lankaa
Malli: Tuutilullaa (Lumi Karmitsan Villit vanttuut &vallattomat villasukat3)
Lanka: Drops Fabel sekä Adlibris socki Fine
Puikot: 2,00mm
Paino: Tumman harmaa kissa 50g
Vaalen harmaa kissa 47g
Koko: n.10v


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!