maanantai 4. tammikuuta 2016

Huovutettuja tossuja

Nämä tossut valmistuivat ennen joulua ja vihreät tossut löysivätkin tiensä pukinkonttiin. Tossukat ovat kuulemani mukaan olleet käytössäkin ja ovat lämpimät sekä sopivat hyvin saajan jalkaan. Valkoiset puolestaan etsivät vielä omistajiaan, voi kyllä olla että ne jäävätkin omien jalkojen iloksi kun ovat niin ihanan pehmoiset ja lämpimät.
Vihreät tossut on tehty Lankahelvetti blogin ohjeella, joka löytyy täältä. Ohjeesta oli paljon apua ja valkoisien tossujen jalkaosa on myös tehty ohjetta mukaellen.
Varsi valkoisissa on puolestaan Dropsin palmikkotohvelien ohjeella tehty ja ommeltu jälkikäteen kiinni. Varren ja siihen kuuluvan neulotun tossu ohjeeseen pääsee puolestaan tästä.
Lankana molempien tossujen jalkaterässä on Novitan Huopanen. Vihreiden tossujen varsiosa on kaksinkertaista 7-veljestä ja valkoisten palmikkovarsi on Isoveli lankaa. Varsissa olen käyttänyt 6mm:n ja jalkaterissä 8mm:n puikkoja.
Näillä töppösillä varmasti tarkenee viileämmilläkin ilmoilla ja tälle viikolle onkin luvannut sellaisia pakkasia että lämmikettä on varmasti tarvitaan.Malli:Lankahelvetti varrelliset huopatossut
sekä Drops palmikkotohvelit
Lanka:Novita Huopanen, Novita 7-veljestä
 ja Novita Isoveli
Puikot:6mm ja 8mm
Koko: 39 ja 43

2 kommenttia:

  1. Ihania tossuja ja nyt niitä kyllä tarviikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tarviikin, tänään pakkasmittari näyttää enää "vain" -20 astetta =)

      Poista

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!