sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Sukka-Finlanfia 2021: Lämppäri; Yhteenkietoutuneet

 Nämä Sukka-Finlandia sukat tulee nyt kyllä hieman väärässä järjestyksessä tälläkertaa, mutta haitanneeko tuo. Joulun jälkeen, sukkakisan varsinaista starttausta odotellessa neuloin Yhteenkietoutuneet sukat. Joka on Sukka-Finlandian tämän kertainen lämmittelymalli ja sen ovat suunnitelleet Airi Keränen ja Sari Passi yhdessä. Nappasin lankalaatikosta vaalean sinisen ja tummanruskean värin Novitan Nalle lankaa. Nämä sukat neulottiin varpaista varteen. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut neuloa tuon kärjenkin ruskealla, mutta ihan kivat tuli näinkin.

                                     

Näissä sukissa tarvittiin puikkojen lisäksi virkkuukoukkua nyppyjen ja sukan suun tekemiseen. Nämä molemmat tekniikat olivat minulle sukkien teossa uutta, ja niitä oli mukava kokeilla. Uusien tekniikoiden lisäksi pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa pukin tuomia uusia koon mukaan säädettäviä sukkablokkeja. Kylläpäs olikin mukava lahja, kyllä se näemmä kannattaa olla välillä kilttinäkin.

Onneksi nämä eivät olleet varsinaiset kisasukat, sillä olisi tullut varmasti sanomista siitä, että ennen kantapäätä tehtävät lisäykset tulin tehneeksi väärään kohtaan. Tämän tosin huomasin kun olin tehnyt kantapään jälkeiset kavennukset. Mutta kun tuo ei käyttöä haittaa niin ajattelin että menee näinkin. Kisaillessa toki olisin purkanut ja tehnyt kiilan uudestaan.

                               Mukavat sukat ja mukava oli neuloa varpaista käsin pitkästä aikaa.
Malli: Yhteenkietoutuneet( Airi Keränen&Sari Passi)
Lanka: Novitan Nalle
Puikot: 3.0mm
Paino: 61g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!