sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Sukka-Finlandia 2021: Etappi 2; Angelika

Sukka-Finlandia 2021, Angelika, Niina Laitinen
 Kakkosetapin kauniit pitsisukat oli suunnitellut Niina Laitinen ja ohjetta niihin päästiin katselemaan lauantaina kolmen aikaan. Mallin nähtyäni valitsin langaksi muutamia vuosia lankakätköjäni täydentäneen Novitan Nalle langan, joka sisältää aloe veraa ja jojobaa, joten se on mukavan pehmeä neuloa ja ihana myös jalassa. Puikoikkoina ohjeen suositusten mukaiset 3mm:n puikot.

Aloitin reippaasti neulomaan molempia sukkia samaan aikaan ja kun resori osuudesta oli aika siirtyä pitsikuvioon, niin huomasinkin toisesta sukasta puuttuvan kaksi silmukkaa. Ja muka kun olin tarkastanut että silmukoita on oikea määrä. No ei muuta kuin purkuun se kappale ja aloitus uudestaan.

Aika kului mukavasti neuloskellessa ja kuunnellessa neuleaiheisia podcasteja. Tohkeissani jälleen neuloa posottelin eteenpäin, kunnes kantapään kohdalla tajusin, että metsään on menty taas. Tällä kertaa en malttanut ilmeisesti lukea tarkasti kantapäänteko ohjetta ja ei kun jälleen purkamaan. Kaikesta huolimatta sukat tuntuivat edistyvän niin mukavasti, että päätin tällä kertaa tehdä sukat myös valmiiksi ennen nukkumaan menoa. Ja niinhän ne sitten valmistuivatkin puolenyön paikkeilla. Ensimmäiset pikaneulojat olivat saavuttaneet maalin jo muutamaa tuntia aikaisemmin, aika hurjaa! 

Sitten vielä kuvaus ja lähetys tuomareille, ennen treffejä Nukkumatin kanssa. Aamulla tulostiedoista selvisi, että tällä etapilla ennätin sijalle 11. Oli kyllä mukava neuloa näitä sukkia, vieläpä kun valmistuivat saman päivän aikana. 

Lopullinen koko on hieman nafti omaan jalkaan, mutta kyllä näin kauniit sukat varmasti vielä omat sopivat jalkansa löytävät.

Malli: Niina Laitinen: Angelika(sukka-finlandia 2021)
Lanka: Novita Nalle aloe vera+ jojoba
Puikot: 3mm
Koko: Pieni 38
Paino: 81g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!