tiistai 5. marraskuuta 2019

Unipussi

Jokaiselle lapselle olen neulonut villahousut ja takin odotusaikana ja tällä kertaa ajattelin tehdä jotain hieman toisin ja neuloin puvun sijaan Unipussin. Malleja etsiessäni löysin juuri sopivan ohjeen Tekstiiliteollisuuden sivuston ilmaisista ohjeista täältä.
unipussi, unipussi vauvalle, neulottu unipussi, kaukalopussi
Ainaoikein neuleiden kohdat olen neulonut Dropsin Baby Merinolla ja loput Adlibriksen Merini langalla. Miksi näin? No se johtuu siitä, että molempia lankoja löytyi jo valmiiksi kotoa ja ajattelin että niin langat riittävät juuri ja juuri pukuun. Kuinka väärässä siis olinkaan ja kerää vajaaksi jäi, joten sitähän oli tilattava matkan varrella hieman lisää. Saatoinpa siinä puolivahingossa tilata muutaman muunkin kerän, joista joskus syntyy ehkä sukkia tai jotain muuta..
    
Ilmoitin pukua aloittaessani että synnyttämään ei lähdetä ennen kuin saan neuleen valmiiksi, pitäähän nyt pienellä olla vaatetta kun kotiudutaan sairaalasta =). Ja niinhän se sitten ehti kuin ehtikin valmistua, muutamia päiviä ennen H-hetkeä.
Pieniä muutoksia tässä on alkuperäiseen malliin verrattuna . Kaukalonvyötä varten oleviin reikiin neuloin vielä ainaoikein kaitaleet aukkoja peittämään ja hupusta jätin nauhat tekemättä. Vetoketjun taakse ylös neuloin vielä pienen kaitaleen, jotta vetoketjunpää ei kylmällä paina pientä käyttäjää. Testikäyttäjäksi ja kuvausmalliksi valikoitui taaperomme yksi pehmonalle, lukuisien pehmojen joukosta. Hyvin sujui tällä mallilla poseraaminen vaikka oli ensimmäistä kertaa siinä hommassa.
Malli: Tekstiiliteollisuus/Miina Laine: unipussi
Lanka: Drops Baby Merino ja Adlibris Merini
Puikot: 3mm
Koko: 0-6kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!