perjantai 12. elokuuta 2016

Pyöreä pefletti


itsetehty, novita, cotton bamboo, bambu, pefletti, laudeliina

sauna, pefletti, tonttu, virkattu, laudeliinaJotain yksinkertaisen kaunista tällä kertaa. Tummansinistä Novitan bambu-puuvilla lankaa, 3mm:n koukku ja tovi virkkauksesta ja auringosta nautiskelua keskellä pientä kesälomasta. Jokin tässä pylväillä virkatussa ympyrässä viehätti minua niin että piti aina vähän väliä sitä syliin levitellä ja ihailla.
Kun halkaisijan koko oli mieleinen, niin virkkasin vielä rapuvirkkauksella reunaan vaaleansinisellä yhden kerroksen. Jatkossa tästä pefletistä saakin nauttia meidän kuopus, joka vielä oli ilman omaa laudeliinaansa, muille olenkin jo aiemmin omansa virkkaillut. On tullut tehtyä kaksivärinen pyöreäsiksak-mallinen, korinpohjavirkkauksella yhden ja toisenkin. Kaikille omanlaisensa, niin tunnistaa helposti omakseen. Hmm...minä tosin olen vielä ilman, joten ehkä tässä jossain välissä virkkailen itsellekin kaikista niiden jämistä ihan oman.
Tämä pefletti pääsee myös osaksi KyJy 2016 haastetta. Hitaammin mennään tätä haastetta kuin aiemmilla kerroilla, tähän mennessä vasta yhdeksän työtä on aloitettuna. Onneksi aikaa kuitenkin on vielä syyskuun loppuun aloittaa loputkin ja tehdä sitten rauhassa loppuun.

pefletti, novita, cotton bamboo
Malli: oma
Lanka: Novita cotton bamboo
Koukku: 3mm
Halkaisija: 46cm
Paino: 107g
KyJy 2016 nro.6


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!