perjantai 26. elokuuta 2016

Perussukat Regiasta
Kesälomareissulla,
ajomatkojen aikana, apukuskinpaikalla ehtii neuloa yhtä ja toista. Minulla onkin aina, vähänkään pidemmällä ajomatkalla, joku käsityö mukana niin ajomatkat sujuvat yllättävän mukavasti, eikä aika tule lainkaan niin pitkäksi kuin vain istuskellessa.  Yksi matkan aikana valmistunut sukkapari onkin sitten tässä.
Joskus muinoin olen ostanut tätä Regian lankaa kaksi kerää ja samaa, mutta sinikeltaista, yhden kerän. Molemmat värit olivat matkassa, mutta tämä lanka pääsi sitten puikoille.  Halusin langan värityksen näkyvän selvästi ja päätin tehdä tälläkertaa ihan perussukat. Ylhäällä on 10 kerrosta 1 oikein, 1 nurin joustinneuletta ja samoiten ennen kantapäätä takapuolella. Kantapää on myöskin ihan peruskantapää vahvistettuna. Kyllä muuten on vain oli mukavan pehmoinen lanka neuloa.
Pitkästä aikaa koitin myös kohdistaa raidatkin ja aika hyvinhän se lopulta sujui. Kolmosen pyöröpuikoilla oli näitä hyvä nitkutella ja samaan aikaanhan silloin kätevästi valmistuu kumpikin sukka. Nämä sukkaset jäivät vielä odottelemaan uuteen kotiin pääsyä, mutta eiköhän sekin hetki vielä ennemmin tai myöhemmin tule kohdalle.
villasukka, perussukka, regia
Malli:oma
Lanka: Regia 6-fädig color
Puikot: 3mm
Koko:n:38
Paino: 104g
KyJy 2016 työ nro.8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!