torstai 4. elokuuta 2016

Lomalla

loma, kesäloma
Tänä kesänä päätimme perheen kanssa vuokrata asuntoauton ja kokeilla karavaanarin elämää. Vajaa viikko siinä hurahti kuin siivillä kun kierreltiin suomenmaata ristiin rastiin ja ehdittiin nähdä paljon hienoja paikkoja. Reissu oli kyllä mukava kokemus ja miksipä sitä ei voisi joskus ottaa uusiksikin.
Toki lomailuun kuuluu olennaisena osana myös käsityöt ja tekeillä olleet sukat ja huivi tulivatkin valmiiksi. Lisäksi, vänkärin puolelta maata ihaillessa, valmistui myös toiset sukat ja yksi pefletti. Kesken jäi yksi huivi, mutta eiköhän sekin valmistu vielä tässä lähiaikoina. Näistä tekeleistä tulee kyllä sitten omat postauksensa ajallaan, kunhan nyt saan langanpäät pääteltyä. Se kun monesti tahtoo viivästyä, kun koko ajan pukkaa uusia ideoita työstettäväksi.


matkatekeleet, matka, käsityöt, villasukka, huivi

Itselle tarttui mukaan Tuurin kyläkaupasta Lumi Karmitsan Villit vanttuut&vallattomat villasukat kirja, jossa on paljon ihastuttavia malleja. Lisäksi Kajaanista löytyi pieni lankakauppa Nappi-Amalia, josta tarttui mukaan pari Katian Riff lankaa ja kerä Cewec Silver soft lankaa, josta neiti jo toivoi itselleen huivia.

katia riff, cewec silver soft, villit vanttuut&vallattomat villasukat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!