lauantai 18. kesäkuuta 2016

JyJystä KyJyyn 2016

JyJy 2016 haaste tuli ajoissa valmiiksi ja seuraavaan KyJyyn on jo muutamia töitä mietittynä. Sen aloitukseen on vielä hetki aikaa, mutta kovasti jo syyhyttäisi aloittaa niiden tekeminen. Onneksi on tekeillä yksi huivi, tiskirättejä ja virkkaamalla syntyvä Mandala Madness-peitto, ettei tarvitse ihan tyhjin käsin olla.
Keskeneräisiä
Näihin haasteisiinhan voi aina ilmottautua mukaan Facebookin ryhmissä tiettyyn päivään mennessä ja tiivistetysti näiden tarkoituksena on haastaa itseään suorittamaan 20 työtä jouluyöstä juhannukseen(tai toisinpäin KyJyssä) mennessä ja lankaa pitää kulua työtä kohti 50 grammaa tai 250 metriä.
Lankaa on tullut hamstrattua kyllä taas aika tavalla, mutta eiköhän niitä tähän haasteeseen kulukin kivasti. Jyjy 2016 haasteeseen tällä kertaa kului lankaa kaikkiaan 3018 grammaa ja lisäksi matonkudetta 3168 grammaa. Kaikista JyJy- töistäni löytyy postaus tästä ja siellä kuvien alla olevaa tekstiä klikkaamalla pääsee työtä enemmän esittelevään postaukseen.
Ystävänpäiväsukat
Suunnitelmissa on tällä kertaa sisällyttää KyJyyn ainakin yksi matto, peitto, neuletakki, huiveja ja sukkia. Monen moista siis jälleen luvassa kunhan juhannus saapuu ja saa aloittaa haasteen ensimmäiset työt.
Tässä vielä muutamia JyJyyn sisältyviä käsitöitäni:

Pimlico kauluri


Virkattu matto
Namihiiren lapaset
Peipponen huivi


2 kommenttia:

  1. Tuohan on mukava idea,min kun aina teen yhtäaikaa paria työtä ainakin,tuossahan olisi selkeä suunta,tuleeko ohjeetkin,vai onko tämä sellainen missä pitää itse keksiä mitä tekee ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ilmottautuminen tämän kertaiseen KyJyyn on loppunut, mutta ties vaikka jouluna alkaisi uusi JyJy. Itse saa määrittää mitä tekee kunhan tulee 50grammaa tai 250 metriä käytettyä/työ. Eikun mukaan vain seuraavalla kerralla =)

      Poista

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!