lauantai 30. huhtikuuta 2016

Rakkaani

Nyt on JyJy 2016 haaste suoritettu ja loppuraportti pitäisi vielä laatia ja lähettää. Rakkaani sukat olivat listalla viimeisenä ja ovat valmistuneetkin jo jokunen aika sitten. Kaikki 20 työtä on nyt tosiaan neulottu ja virkattu ja listan tehdyistä töistä kuvineen löytyy tästä postauksesta. Haasteeseen mahtui monenmoista työtä ja kaikki ovat päässeet suoraan käyttöön.


Näissä sukissa lankana on tummanvioletti Nalle-lanka. Aurinko tosin paistoi niin komeasti että kuvissa sukat näyttävät hiukkasen vaaleammilta. Varren sydänpalmikko kulkee myös takana keskellä kantapäähän asti.
Ohje näihin sukkiin löytyi Melissa Morgan-Oakesin Neulo kaksi sukkaa kerralla 2 kirjasta. Kirjassa on hyvät ohjeet kuinka samanaikaisesti voi neuloa kahta sukkaa kerrallaan ja monia ihastuttavia sukkamallejakin kirja myös sisältää.
Ihan täsmällisesti ohjeen mukaan eivät nämäkään sukat syntyneet kun käytössä oli hieman paksummat puikot ja erivahvuinen lanka kuin ohjeessa, välillä siis piti hieman soveltaa.
Kaunis lopputulos kuitenkin on ja jälleen yhdet varpaat tulevat iloisiksi saadessaan viileisiin kesäiltoihin mukavan pehmoiset sukat lämmikkeeksi.


Malli:Rakkaani(neulo kaksi sukkaa kerralla 2-kirja)
Lanka:Nalle
Puikot:3mm
Paino:94g
JyJy2016 nro.20


2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!