perjantai 4. joulukuuta 2015

Hei, tonttu-ukot hyppikää....

Joulu se tulee tänäkin vuonna ja Facebookin ryhmissä on vilissyt monenlaisia tonttuja ja erityisesti pyöreät hiippalakkiset hahmot ovat tänä jouluna suosittuja. Ne olivat niin suloisia että piti ihan itsekin tonttupari virkata. Ohje näihin tonttuihin löytyy täältä.  Ohjeesta poiketen tyttötonttu sai letit ja lettien päihin tiu'ut. Poikatonttu sai myöskin tiu'un lakkiinsa ja neulahuovutuksella syntyi myös muhkea parta.
Aiempien vuosien tonttuset ovat päässeet tietysti myös esille ja tämä kolmikko on oman suunnittelun tulosta. Lankana on huopanen lanka ja vartalot on huovutettu koneessa ennen koristelua. Saanko siis esitellä Kirjuritonttu, Päätonttu ja Tonttu Touhukas.


Pukki ja muorihan ne tässä kera pienen vauvatontun ja kolmen muun pikku tontun kera. Nämä tonttuset syntyivät myös omasta päästä. Sisälle ne saivat piippukrassista ja styrox-pallosta vartalon, joten käsien ja jalkojen asentoa voi hieman muutella aina tarpeen mukaan. Pukki ja muori ovat noin 30cm korkeita ja pikku tonttuilla korkeutta 20cm.


RAUHAISAA JOULUN ODOTUSTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!