torstai 20. elokuuta 2015

Pieni lankapuoti

Viikonlopun piipahdus Iin Kärkkäisellä tuotti tuloksena neljä kerää matonkudetta. Yksi kerä sisältää noin 800g kudetta ja olohuoneeseen tulee niistä uusi matto. Ja se tulee samalla olemaan KyJy-haasteen viimeinen työ.
Kotona vain ei sattunut olemaan kuin 10mm:n koukku ja kokeilu sillä ei tuottanut mieleistä tulosta. Niinpä tänään ostosreissulla piipahdin Kemissä Keskuspuitokadulla sijaitsevassa Pienessä Lankapuodissa. Kauppa on pieni, mutta sisältä löytyy paljon erilaisia lankoja.
 Palvelu kaupassa on todella hyvää ja koukku löytyi kuin löytyikin sieltä, eikä sitä tarvinnut metsästää sen kauempaa.
Mukaan tarttui myös alennuskorista pari kerää ihastuttavan väristä Katian Darling lankaa. Se on minulle uusi tuttavuus ja pääsee kyllä heti kokeiluun kunhan saan näitä KyJy-haasteen töitä vielä paremmalle mallille. Sukat niistä varmaankin tulee, mutta tekniikka niiden tekoon tulee myöskin olemaan minulle ihan uusi kokemus. Mutta siitä myöhemmin lisää.
Pienessä lankapuodissa on laaja valikoima kaikenlaisia lankoja ja käsityötarvikkeita. Kaupalta löytyy myös nettisivut, jossa on liikkeestä enemmän tietoja ja sinne löydät vaikka tästä. Suosittelen lämpimästi pistäytymään liikkeessä jos liikut sillä suunnalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!