keskiviikko 5. elokuuta 2015

Laudeliina

Tämä pefletti on Kyjy 2015 haasteen listallani kymmenes työ. Ei ihan listanmukaisessa järjestyksessä nämä valmistu kun on aloitettuna useampi työ samaan aikaan, vaan valmistuvat sitten omaan tahtiinsa.
Tilanne on siis nyt sellainen että 11/20 on valmiina, 3 tekeillä ja 5 aloittamatta. Eiköhän nuo loput viisi ehdi vielä hyvin aloittaa, ennen kuunvaihdetta.
Olen halunnut kokeilla korinpohjavirkkausta johonkin työhön ja tähänhän se sopi oikein hyvin. Hyvä ohjevideo tämän tekniikan opetteluun löytyy Garnstudion sivuilta.
 Pefletti on ollut minulla, eli olen tehnyt sitä pääasiassa automatkoilla. Eilen ei kuitenkaan sitten satanut yhtään, vaan päivä oli mitä mainioin ja sen innostamana virkkasinkin reunat valmiiksi terassilla nauttien, tänä kesänä hieman harvinaisemmasta, kauniin aurinkoisesta ja lämpimästä kesäsäästä.


Tyttäreni valitsi työhön mieleisensä värit kun oli itse saajanakin. Novitan Bambu-langasta löytyi sopivat ja vaaleanpunaisen keskustan jälkeen virkkasin vaalean turkoosilla viisi kerrosta kiinteitäsilmukoita. Viimeisen kerroksen virkkasin seuraavasti: 5 pylvästä samaan kiinteäänsilmukkaan, sitten hyppäsin yhden kiinteän silmukan yli ja seuraavaan kiinteä silmukka, sitten taas yhden kiinteän silmukan yli ja sama alusta.

Taakse kiinnitin vielä ripustuslenkin kulmaan.

Seuraavaakin laudeliinaa tuli jo aloiteltua.

Malli:omaa suunnittelua korinpohjatekniikkaa hyödyntäen
Lanka: Novitan Bambu
Koukku: 3mm
Koko:33*37cm
Paino:130g
Kyjy 2015 nro.10


2 kommenttia:

  1. Tuo tekniikka pitäisi itsekin opetella. Tosi kaunis lopputulos! :)
    Blogissani on sulle haaste, mikäli haluat osallistua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nea, mekin ollaan tyttären kanssa tyytyväisiä valmiiseen laudeliinaan. Kävin kurkkaamassa haasteen ja enköhän viikon sisällä siihen vastaa, kiitos siitä =)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!