perjantai 23. tammikuuta 2015

Revontulet jatkavat loistoaan

Viikonloppuna jäi neulomiset vähemmälle ja ompelukone sai hieman liikuntaa pitkästä aikaa. Kolme takkia ja yhdet farkut saivat uudet vetoketjut ja muutama muukin pieni korjaustyö tuli tehtyä.
Näin ollen torkkupeitto-projekti ei vielä ehtinyt ihan valmiiksi. Kokoa peitolla on nyt 120x80cm. Alkaa olla jo aika raskas neuloa, mutta lämmittää mukavasti kun on neuloessa sylissä.  Vielä tulee mittaa hieman lisää ja sitten vielä virkkaan jotain reunaa koristamaan.  


Seuraaksi kuitenkin vielä kaksi Revontuli-huivia. Sain Novitan Polku langasta aloittamani huivin viikolla valmiiksi ja pingoitettuakin. Kuvasin sen sitten sinisen, jo hieman aiemmin valmistuneen Lang yarn Mille colori socks&lace deluxe-lankaa olevan huivin kanssa. Se kun oli huomaamatta jäänyt kuvaamatta.
Malli:Revontuli
Puikot:Sininen ?, Violetti 3,5mm
Lanka:Sininen: Lang Yarns Mille colori socks&lace luxe,
Violetti:Novita Polku
 Jotenkin ei tuo luonnonvalo tuonut tällä kertaavärejä esiin vaan Polku lanka on lähempänä alla olevia kuvia. Sinisen sävyt ovat lähempänä oikeaa mutta värit ovat oikeasti vielä hieman kirkkaammat.                                        Mitä näistä syntyy selviää seuraavassa postauksessa.
4 kommenttia:

  1. ihania neuletöitä sinulla    VastaaPoista
  2. Nuo revontulihuivit on erityisen kauniita, erityisesti tuo sininen, sopii mukavasti farkkuasujen kanssakin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!