keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Nyt ei palele varpaita

Ihastuin revontulihuivia neuloessa Regian Fluormania lankoihin niin, että langasta piti saada itsellekin jotain ja se jokin oli sukat. Lankaa tulee varmasti vilahtelemaan vielä muissakin neulomuksissa kuluvan vuoden aikana.

Sukkien malli Kierre on Melissa Morgan-Oakesin kirjasta Varpaista varteen, hieman muuteltuna. Varteen neuloin ohjeesta poiketen 1o 1n joustinta taakse ja vielä ylös kuvion jälkeen.
 Aivan viimeiseksi lisäsin vielä päärmeen, johon voi joskus vaikka pujottaa kuminauhan jos löystyvät käytössä. Nyt kuitenkin pysyy jalassa ilmankin.
  Sukat on neulottu 2,5mm:n pyöröpuikoilla mallineuletta oli kyllä mukava ja selkeä seurata. Minun jalkaani olisi saanut olla hieman vähemmän silmukoita kiilalisäysten jälkeen tässä langassa ja mallissa, mutta hyvin nämä istuvat jalkaan näinkin neulottuina.
  Regian Fluormanian värit ovat kyllä ihania ja neule saa raidoituksista mukavasti eloa pintaan. Näissä sukissa sattui raidat tulemaan lähes päin vastoin toisiinsa nähden ihan sattumalta ja täytyy sanoa että olen kyllä tyytyväinen jälleen omiin tekeleisiini.

Malli:Kierre
Puikot: 2,5mm:n pyöröpuikot
Lanka:Regia Fluormania

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!