torstai 5. joulukuuta 2019

Äitienpäiväsukat 2019

Nämä ihanaiset ovat olleet valmiina jo yhteisneulonnasta asti, mutta jotenkin kummassa ne ovat jääneet julkaisematta vielä tähän päivään asti. Nyt on siis vihdoin niiden aika, ehtivätpäs ainakin samalle vuodelle tulla esitellyiksi..
Nämä sukat ovat siis Niina Laitisen suunnittelemat ja ohjetta julkaistiin aina pätkä kerrallaan, niin että sukat ehtivät valmiiksi äitienpäivään mennessä. Tuloksena varsina ihanat pitkät pitsisukat. 
Lankana oli ihanan pinkki 7-veljestä lanka ja yllätyin että se taipui näinkin hienosti pitsisukiksi. Aiemmin kun olen neulonut pitsineuletta hieman ohuemmilla langoilla. Virheitä varmasti löytyy jos viitsii tarkemmin katsoa, mutta nehän vain kertovat että työ on käsin ja ihan itse tehty.
Ihan ikävä tulee kesää kun katselee näitä kuvia. Silloin oli todella lämmin päivä kun terassilla näitä kuvasin. Toki talviseen aikaan pääsee käyttämään enemmän villasukkia, vaikka kyllä minulla on ne enemmän ja vähemmän käytössä ihan ympäri vuoden.Malli: Niina LAitisen Äitienpäiväsukat 2019
Lanka: Novita 7-veljestä
Puikot: 3, 5mm
Koko: 39


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!