tiistai 27. syyskuuta 2016

Kissimirrit


Lumi Karmitsan valloittavan ihanasta kirjasta Villit vanttuut & Vallattomat villasukat ensimmäisenä puikoille pääsi ihastuttava malli Kissimirrit. Tämä malli on ihastuttanut lukuisia muitakin ja sukkia on vilahdellut facebookin tyhmissä tämän tästä. Tiikerilapasetkin on aloitettuna tästä kirjasta ja monta muutakin mallia tulee aivan varmasti toteutettua jossakin vaiheessa. Kuvat ja ohjeet ovat selkeitä ja langoiksikin on valittu sellaisia, mitä on helppo löytää. Tähänkin sukkapariin langat löytyivät ihan vain laatikoita kaivelemalla ja varmaan niistä laatikoista löytyisi langat vaikka kirjan kaikkiin malleihin... Neuloin kerrankin aikalailla ohjeenmukaan ja lankana oli Dropsin Fabel. Oli hiukkasen haastavaa neuloa sukkia molempia samalla kertaa ja seurata erikaavioita, mutta kyllähän sekin sitten varsin onnistuneesti sujui kun malttoi keskittyä tarpeeksi. Hieman isot tuli sukista omiin jalkoihin, mutta eivätköhän nämäkin sukat vielä jalkansa tule lähiaikoina löytämään.
      kissimirrit, villasukka, lumi karmitsa, villit vanttuut&vallattomat villasukat


kissimirrit, villasukka, lumi karmitsa, villit vanttuut&vallattomat villasukat
Malli: Lumi Karmitsan kirjasta Villit vanttuut & vallattomat villasukat
Lanka:Drops Fabel
Puikot: 2,5 mm ja 3mm
Paino: 93g
KyJy 2016 työ nro.9

6 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! Kirjoneulekaavion seuraaminen ja kirjoneuleen tekeminen on aika työlästä. Mulla kuvio kiristää aina. :)

    VastaaPoista
  2. Upeat villasukat <3 Onko noihin villasukkiin sellainenkin ohje, jossa on kissa molemmin puolin sukan varressa mutta jalkaosassa ( ainakin sukan päällä, en tiedä onko jalkapohjassa ) on kissantassuja ? :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!