maanantai 11. toukokuuta 2020

Norsut


Olipa jännä näitä neuloa, alkuun tuntui ettei norsuja tahdo erottaa lainkaan. Mutta kas kummaa, kun valmiita sukkia katsoikin hieman kauempaa, niin siinähän niitä tallusteleekin koko joukko. Varsinkin sen jälkeen kun syöksyhampaat oli valkoisella silmukoitu, niin kuvio ilmestyi aivan eri tavalla näkyviin. Kirjoneuletta oli oikein mukava neuloa, mutta mustan terän neulominen tuntui aika tuskallisen pitkältä. Valmiina norsusukat ovat olleet jo muutaman tovin ja kovassa käytössä.  Kertaalleen jo teräosaa on jo parsittukin, kun lanka jäi johonkin kiinni ja syntyi pieni reikä. Eipä mustalla langalla mustaan sukkaan parsittua kohtaa edes huomaa ja käyttö voi jatkua kuten ennenkin. 
Mukava neuloa välillä ohuemmilla langoilla ja kun on tullut tämän kevään aikana useampia pareja neulottua niillä, niin kyllä se perinteinen 7-veljestä tuntuukin aika paksulta, puikoista puhumattakaan. Mutta molemmissa langoissa on kyllä puolensa.
Ohje näihin ja moniin muihin miesten sukkiin( ja käy kyllä ihan hyvin kaikille) löytyy Suuresta suomalaisesta toivesukkakirjasta: Miesten sukat. Nämä sukat on Lumi Karmitsan suunnittelemat ja tuosta kirjasta löytyy useiden eri suunnittelijan hienoja malleja jokaiseen makuun.
Malli: Suuri suomalainen toivesukkakirja: Miesten sukat. Lumi Karmitsan suunnittelema malli :Norsut
Lanka: Drops Fabel
Koko: 42

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!