torstai 14. marraskuuta 2019

Vauvalle tumput, sukat ja myssyNiin ne vain valmistuivat omalle vauvalle omat sukat, tumput ja myssykin, sopivasti ajoissa ja pääsivät ensikäyttöön jo synnäriltä kotiutuessa. Nyt pikkuinen neiti on jo kuukauden ikäinen ja kyllä on ollut lämmikkeet tarpeen varsinkin kun talvi tulla tupsahti tänä vuonna jo hyvissä ajoin.

Aiemmin tein tällä pitsineuleella sukat taaperolle. Hyväksi ja kauniiksi todettu malli, Lise-Loten pikkuiset sukat Kardemumman talo-blogista, pääsi käyttöön myös näihin vauvan neuleisiin. Aina sitä vain unohtaa kuinka pieni jalka vastasyntyneellä onkaan ja niin sukista tulikin hieman reilun kokoiset pienelle neidille, mutta onpahan kasvunvaraa ja lämmittää hieman pidempään pikkuruisia varpaita.


Myssy on tehty Dropsin Alladin ohjetta mukaellen. Hauskan mallinen lakki kiinnitti huomion lakin mallia etsiessäni. Valmiina lakki on hyvin vauvan päähän istuva, vaikkakin näissä kuvissa se on päässyt jälleen yhden pehmolelun päähän kuvausta varten.Malli:Lise-Loten pikkuiset sukat(Kardemumman talo-blogi)
Myssy: Dropsin  Alladin
Lanka: Ardlibriksen Merini
Puikot: 2.5mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!