keskiviikko 7. elokuuta 2019

Miesten perussukat


Ei varmasti viluta miehenkään varpaita näillä sukilla.  Mukavasti ne raidat osuvat ohdalleen, silloin kun niitä viitsii kohdistella. Mitä en aina viitsi suinkaan tehdä sillä tykkään myös sukista, jotka eivät ole ihan samanlaiset vaikka selvästi parit ovatkin. Sitä paitsi joissain langoissa on niin pitkä värien jakso että lankaa menee välillä "hukkaan" aika paljon. Toisinaan kuitenkin kohdistellaan ja tuloksena on myös kivan näköiset sukat.
Lankana tälläkertaa on Adlibriksen Socki- lanka, mikä on osottautunut käytössä mukavaksi ja pesusta toiseen on säilynyt hyvänä, vaikka villasukat tuleekin pestyä koneessa muun pyykin mukana. Kuivausrumpuun vaan yritän välttää niitä joutumasta, joskus vain jokunen on sinne kuitenkin livahtanut. Yleensä sieltäkin sukat ovat selvinneet säikähdyksellä, joskus on saattanut pientä kutistumista tai venähtämistä tapahtua, muttei toistaiseksi ainakaan niin paljoa ole muuttunut ettei käyttöön enää olisi käynyt. Toki myönnettäkööt ettei ihan säikähdyksellä selvinneet täysvillaiset lapaset, jotka eksyivät normipyykkiin ja tulivat ulos hyvin pieniksi ja tiiviiksi huopuneina  palleroina. Noh, käyttöönhän näitä tehdään eikä koristeeksi, ja aina voi tehdä muutamia lisää.

Nämä sukkaset ovat jokatapauksessa mukavat jalassa niin kesällä kuin talvellakin ihan tarpeen mukaan. Raikas turkoosi piristää kivasti sukkien ilmettä, harmaan ja sinisen erisävyjen rauhoittaessa väritystä. Uusista kirjavista langoista on mukava neuloa kun aina ei etukäteen tiedä millainen raidoitus sukkaan lopulta tulee ja eri silmukka määrillä raidoitus voi muuttua taas kokonaan erinäköiseksi.perussukka, villasukka, perus villasukka, adlibris socki
Malli: Perussukka
Lanka: Adlibris socki
Puikot: 3,5mm:n pyöröpuikot
Koko: n.42-43

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!