sunnuntai 26. elokuuta 2018

Lost in Time

virkattu huivi, lost in timeKuinka ollakkaan, facebookin ryhmien inspiroimana, piti itsekin päästä kokeilemaan ihanaa Lost in Time-huivia.  Siitä tuli kyllä todella kaunis. Vielä on hieman mysteeri, että jääkö se itselle vai päätyykö jollekin toiselle. Kuitenkin sitä on mukava hypistellä ja ihailla ennen kuin saan päätettyä ketä se pääsee lämmittämään ja ilahduttamaan. Huivin ohjeen on suunnitellut Johanna Lindahl ja se on ilmaiseksi ladattavissa Ravelrystä täältä. Johannalla näyttäisi olevan monenlaisia muitakin mieluisia malleja ja varmaan jotain niistä tulee vielä talven mittaan kokeiltua. Mukava oli kyllä välillä tehdä huivi virkkaamalla neulomisen sijaan. 
Lankana on Novitan Rulla, jossa värisävyt vaihtuivat itsekseen ja juuri sopivasti tähän malliin.  Kulmiin lisäsin vielä hapsut helmillä.  Kokoakin sille tuli ihan mukavasti, huivi on 172 senttiä leveä ja  korkeutta sillä on 79 senttiä.

Malli:Lost in Time by Johanna Lindahl
Lanka: Novita Rulla
Koko: lev.172cm, kork.79cm


4 kommenttia:

  1. Hei! Tää on niin ihana ja mulla on just Rullaa varastossa. Mutta mahtaako 2 kerää riittää? Paljonko sulla meni?

    VastaaPoista
  2. Heipä hei ja kiitos =) Punnitsin huivin juuri ja helmien sekä hapsujen kera se painoi 306g, ei siis kaksi Rullaa riitä ihan noin isoon huiviin.

    VastaaPoista
  3. Ok, vähän sitä arvelin. Aloitin kumminkin, saa tulla sit pienempi 🙂Toi malli on vaan niin kaunis 😍

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!