torstai 12. marraskuuta 2015

Ainaoikein huivi ja december-lapaset
Viking Nordlys langan käyttö jatkui Dropsin ainaoikeinneulotulla huivilla, jossa on reunassa pieni röyhelö.  Tässä huivissa langan kaunis liukuväri pääsee paremmin oikeuksiinsa ja muutamat matkalla eteen tulleet solmutkaan eivät haitanneet, kun värit ovat kerrassaan niin ihanat.
3,5mm:n puikoilla tähän huiviin kului 103grammaa lankaa ja pituutta valmiilla huivilla on 185cm. Levein kohta puolestaan on 24 cm korkea.
En halunnut pigoittaa tätä huivia, vaan se pääsi lähes suoraan puikoilta käyttöön.Malli:Dropsin ainaoikeinneulottu huivi pienellä röyhelöreunuksella
Lanka:Viking Nordlys
Puikot: 3,5mm
Koko: pituus 185cm, leveimmillään 24cm
Paino:103g

No, kahdesta kerästähän riittää aika moneen työhön ja kaulahuivihan tarvitsee kaveriksi lapaset. Ei muuta kuin työn alle seuraavaksi pääsivät Knitpicks sivustolta löytyneestä Woodland winter mittens mallistosta December-lapaset. Tässä mallistossa oli useat ihastuttavat lapaset ja eiköhän näitä malleja tule vielä käytettyä toistekin.

Malli: Woodland winter mittens, December-malli
Lanka: Viking Nordlys ja Drops Fabel
Puikot:2,5mm
Koko:Nainen
Paino:43g2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Virpi, kiitos. Tuli kyllä itsellekin mieleiset näistä ja ovatkin olleet käytössä jo monta päivää. Mukavat siis ovat käytössäkin ja lapasista tuli kerrankin juuri omaan käteen sopivat, tykkään =)

      Poista

Kiitos viestistäsi ja mukavaa päivänjatkoa sinulle!